top of page

Top 5 avantaje ale Digitalizării Beneficiilor Medicale ale angajaților tăi



Astăzi îți prezentăm top 5 avantaje ale digitalizării serviciilor medicale de care pot beneficia angajații companiei tale.


Indiferent dacă ești reprezentat al unui departament de HR sau un antreprenor aflat la început de drum care caută cele mai potrivite soluții pentru creșterea productivității, îți recomandăm să încerci soluția celor de la SanoPass.


Sanopass este în acest moment, liderul pieței de MedTech din România. Lansată la începutului lui 2019, platforma care digitalizează și integrează toate serviciile medicale, adună peste 850 de clinici și cabinete medicale individuale și peste 10.000 de medici specialiști din toată țara.


1. Medicina Muncii la Distanță

Rapid și de oriunde, angajații care lucrează doar de la birou, pot efectua Medicina Muncii de la distanță, cu încărcarea documentelor direct în dosarul medical din aplicația SanoPass.


2. Programare rapidă și fără trimitere medicală

Pentru că tehnologia înseamnă rapiditate, în rețeaua SanoPass ai acces în maxim 48h la medicul specialist de care ai nevoie, iar, în plus, nu ai nevoie de trimitere medicală. Un drum în minus și o programare de 5 ori mai rapidă decât media pieței nu sună deloc rău, nu? 😊


3. Acces la orice medic din rețea

Abonamentele SanoPass includ acces la orice medic din rețea. Prin urmare, dacă vrei să ajungi la un profesor doctor pentru care, în mod normal, ar trebui să plătești câteva sute de lei în plus din propriul buzunar, o poți face fără niciun cost extra prin abonamentul SanoPass.


4. Telemedicină non-stop și nelimitat

Ai acces un serviciu complet de Telemedicină. Timpul mediu de așteptare pentru a intra în legătură cu un medic specialist este de 15 minute. În plus ai acces la peste 20 de specialități medicale, nelimitat și non-stop.


5. Istoric Programări și Vizite + Dosar Medical

Păstrează într-un singur loc toate datele tale cu caracter medical. Ai istoricul programărilor și al vizitelor efectuate prin aplicația SanoPass (+ evaluarea acestora), dar și Dosar Medical Electronic, cu spațiu de stocare de 500 de mb, pentru toate datele cu caracter personal; datele sunt criptate și securizate prin autentificare biometrică.


În plus, un avantaj uriaș pentru bugetul companiei tale este reprezentat de un concept de business unic în România. Angajații tăi primesc acces la servicii medicale în cuantumul unei sume lunare. La finalul anului se calculează întregul buget consumat, iar în cazul în care acesta nu este consumat, este reportat în anul următor în servicii medicale.

95 views
bottom of page