top of page
Writer's pictureTech Week

Consultanță specializată pentru amenajarea casei tale

Amenajarea locuinței poate fi un proces îndelungat și, pe alocuri, dificil, mai ales când nu reușești să transferi viziunea ta în realitate. De aceea, Mobexpert își continuă misiunea de a îmbunătăți viața clienților și de a fi conectat în permanență la nevoile lor legate de amenajare și mobilă de calitate, prin intermediul Serviciului de Design Interior.



Acest serviciu constă într-o întâlnire cu un designer de interior care te va ajuta să aduci la viață ideile tale de amenajare interioară. Un designer de interior are experiența și competența să se ocupe de toate cele necesare: de la crearea conceptului de amenajare (moodboard), la planuri 2D, realizarea randărilor (simulări foto realistice în 3D) și a tuturor planșelor tehnice (inclusiv schițe pentru partea tehnică: iluminat/partea electrică/stereotomii pentru gresie și faianță/mobilier etc.), întocmirea listelor de buget și realizarea comenzilor, plus coordonarea echipelor care se ocupă de finisaje interioare și de mobilier.


Astfel, echipa de Design Interior îți va oferi servicii complete de consultanță și proiectare pentru a găsi împreună soluții potrivite stilului tău de viață. Clienții pot alege între trei tipuri de servicii de design interior: standard online, standard în magazin și premium.


Prima ședință este gratuită și constă într-o întâlnire de 60 de minute cu un designer de interior, online sau față-în-față, pentru stabilirea stilului de amenajare și a listei de produse necesare, precum și o propunere de amenajare completă, consultanță în asocierea noilor piese de mobilier cu cele deja existente la locație și o simulare 2D cu dispunerea mobilierului în plan.




Serviciul premium constă în ședințe multiple, fără limită de timp, cu un designer de interior în magazinul Mobexpert Pipera în care vei primi consultanță și o propunere completă de amenajare care include toate aspectele necesare acesteia (stil, finisaje, listă de produse din colecția Mobexpert: Mobilier și Decorațiuni), inclusiv deplasarea la locație pentru măsurători și o simulare 3D: randare fotorealistă.


Serviciul de Design Interior este disponibil pe site-ul Mobexpert - http://www.mobexpert.ro - unde poți găsi și mai multe detalii despre programare, întregul proces și posibile costuri.


Mobexpert invită toți clienții să se bucure de consultanță pentru amenajarea locuinței și să își transforme casa în acasă!

30 views0 comments

Comments


bottom of page