top of page
BTW2024_KV_V2en_edited_edited.jpg
JAVA-STARS-LOGO-26.png

 14 June 2024 

Location.png

   NORD Events Center by Globalworth 

Anchor 2

JAVA STARS SUMMIT

You loved them, so we're bringing them back for a one-of-a-kind day at the Java Stars Summit. This is one of our surprises for the 2024 edition, through which we will bring to Bucharest some of the best international Java Champions and Java Experts to share their insights.

 

Start your day with deep dives into the latest in Java, such as Grails and VS code adoption. Then, roll up your sleeves for an afternoon of crafting and coding during three hands-on workshops on Java 22, the Micronaut, the features of MicroProfile.

 

Join our lineup and other professionals in the industry, and let's Java'nate your career!

review the agenda of this edition

Visitors check-in

10:00 - 10:15

15 minutes

Opening Speech

DELOITTE-68.png

Marcus Williamson

Managing Partner Deloitte Technology Delivery Center

deloitte-logo-73.png

STAR SPEAKER 

10:15 - 10:45

30 minutes

Heralds of Spring: Java vs. Kotlin and a guide for making an informed decision

DELOITTE-69.png

Marius Borcan

Engineering Manager Deloitte Technology Delivery Center

deloitte-logo-73.png

STAR SPEAKER 

10:45 - 11:15

30 minutes

Big Data Payment Processing with EMR Serveless

locali-40.png

Ioana Teoc

Senior Development Manager

wo8692wb44-worldpay-logo-worldpay-logo-payments-next.png

STAR SPEAKER 

11:15 - 11:45

30 minutes

Google Fitbit Labs

RAMA SPEAKER PT SITE-53.png

George Pătrășcan

Software Engineering Manager

unnamed.png

STAR SPEAKER 

11:45 - 12:15

30 minutes

Networking Break 

12:15 - 13:45

90 minutes

Micronaut 4 Hands-On Lab

Workshop

Alvarez-website-21.png

STAR SPEAKER 

Álvaro Sánchez-Mariscal

Principal Member Of Technical Staff

oracle-11.png

13:45 - 15:00

90 minutes

Lunch Break 

15:00 - 16:15

75 minutes

Master the Cloud Native Application Standard: MicroProfile (from zero to serverless)

RAMA SPEAKER PT SITE-02.png

Emily Jiang

Java Champion, STSM, Liberty Cloud Native Architect and Chief Advocate

Untitled-1-09.png

STAR SPEAKER 

Workshop

16:15 - 16:45

30 minutes

Networking Break 

Workshop

The Hidden Gems of Java 22

RAMA SPEAKER PT SITE-01.png

STAR SPEAKER 

Mohamed Taman

Java Champion, Senior Solutions Architect

magna-08.png

16:45 - 17:45

60 minutes

Summit Moderator

STAR SPEAKER 

Bogdan-java-24.png

Bogdan Popa

Technical Lead

adobe-13.png

09:15 - 10:00

45 minutes

1
BTW2024_KV_V2en_edited.jpg

recommend the other summits

share this with your collegues.

INNOVATION.png

10 June 2024

HR.png

12 June 2024

hr- stanga-25_edited.png

11 June 2024

software_edited.png

13 June 2024

bottom of page