top of page
BTW2024_KV_V2en_edited_edited.jpg
SA.png

 13 June 2024 

Location.png

   NORD Events Center by Globalworth 

Anchor 2

software architecture summit

Is your code ready to shape the future?

 

Discover how at the Software Architecture Summit. Join us and our international speakers as we delve into strategies to minimize the impact of flaky tests, ensuring your code isn't just powerful, but also failsafe. We'll also discuss everything about your data, including the RAG system.

 

As edge computing redefines real-time responsiveness and cloud migration approaches become more challenging, this summit is your blueprint for mastering the architectures that drive innovation.

 

Are you ready to construct 2024, one line of code at a time? Then join us.

review the agenda of this edition

09:15 - 09:45

30 minutes

Visitors check-in

09:45 - 10:00

15 minutes

Opening Speech

Ovidiu Sutac EPAM Romania-38.png

STAR SPEAKER 

Ovidiu Șutac

Country Head EPAM Romania

epam-53.png

10:00 - 10:45

45 minutes

Squash the flakes! - how to minimize the impact of flaky tests

Daniel Hiller-website-10.png

STAR SPEAKER 

Daniel Hiller

Senior Software Engineer OpenShift Virtualization

red hat-05.png

10:45 - 11:15

30 minutes

BCR- THOMAS-48.png

STAR SPEAKER 

Thomas Kolarik

VP of IT & Ops

bcr-65.png

Nobody likes software architects

11:15 - 11:45

30 minutes

The talented mr. (Event) Grid

Catalin-epam-48.png

STAR SPEAKER 

Cătălin Gheorghiu

Solution Architect

epam-53.png

11:45- 12:15

30 minutes

Networking Break

12:15 - 13:00

45 minutes

Cloud migration and modernization approaches that work

Jorge Fonseca-website-11.png

STAR SPEAKER 

Jorge Fonseca

Global Solutions Architect

aws-06.png

13:00 - 13:30

30 minutes

The way to data-driven mobility service provider

BOSCH-71.png

STAR SPEAKER 

Laszlo Albert

Software Architect

bosch-68.png
BOSCH-70.png

STAR SPEAKER 

Matyas Kuti Kreszacs

Data Architect

bosch-68.png

13:30 - 14:45

75 minutes

Lunch Break

14:45 - 15:15

30 minutes

The state of cloud in Europe

locali-44.png

STAR SPEAKER 

Robin Hermann

SVP STACKIT Product

schwarz-42.png

15:15 - 16:00

45 minutes

Talk with your data: building a RAG system for searching (private) data in natural language

RAMA SPEAKER PT SITE-04.png

STAR SPEAKER 

Enrico Zimuel

Tech Lead & Principal Software Engineer

Artboard 1_1.png

16:00 - 16:30

30 minutes

BOBi Architecture - How to leverage GenAI capabilities while remaining vendor agnostic
 

Networking Break

16:30 - 17:00

30 minutes

Razvan Matei-site-44.png

STAR SPEAKER 

Razvan Matei

Team Leader, Lead Architect D&A

vois-61.png

17:00 - 18:00

60 minutes

Exposing the not-so-secret practices of the cult of DDD

Chris Klug-SITE-28.png

STAR SPEAKER 

Chris Klug

Software Developer

logos-09.png

Summit Moderator

STAR SPEAKER 

bogdan- site-moderator-22.png

Bogdan Vizureanu

Co-founder

code.png
1