top of page

Conexiunea autentică dintre client și furnizorDaktela, furnizor de soluții software Contact Center Omnichannel, intră pe piața din România


Daktela, furnizor internațional de soluții software Call Center Omnichannel, intră pe piața din România! Lansată în 2005 la Praga, Daktela oferă soluții PBX în cloud și module Customer Care Omnichannel ce permit contactarea clienților B2B prin telefon, e-mail, SMS, webchat și rețele sociale, într-o singură platformă.


Peste 900 companii au apelat până acum la software-ul Daktela, compania gestionând una din cele mai mari rețele de infrastructură VoIP în cloud din Europa, cu 4 data centere, peste 11 milioane de minute lunar și mai mult de 21.000 licențe lunare vândute global.


Comunicare unificată într-o singură platformă (All-in-one solution)


Interacțiunea rapidă și susținută cu clienții este vitală pentru orice business. Și cum mesajele și cerințele de suport ale acestora pot veni pe diverse canale, este important ca acestea să fie centralizate cât mai eficient, astfel încât să nu existe lacune în comunicare, iar clientul să aibă parte de atenția pe care o așteaptă.

În acest sens, prin serviciile pe care le oferă, Daktela unifică toate canalele de comunicare cu clientul într-o singură platformă și, mulțumită posibilităților de integrare, pot fi interconectate toate aplicațiile folosite de o companie (ex. CRM, e-shop, aplicații ERP, etc.).


„Integrarea complexă a tuturor canalelor de comunicare oferită de Daktela, crește eficiența, reduce costurile și elimină nevoia utilizatorului de a lucra în mai multe aplicații. De asemenea, prin serviciile oferite de Daktela, companiile vor primi rapoarte unificate pentru toate canalele de comunicare, în timp real, multiple integrări pe bază de API, soluție cloud dedicată, putând fi găzduite atât pe serverele proprii, cât și pe ale companiilor (on-premise), numere internaționale ce pot fi accesate de clienți în teritoriile în care locuiesc, precum și asistență tehnică 24/7. În acest mod se obține o mai mare productivitate pentru companie și un grad mai mare de satisfacție în rândul clienților”, declară Mihai Nica, Country Manager Daktela România.


Funcție de înregistrare încorporată


Cu Daktela, toate apelurile telefonice, emailurile și chaturile sunt monitorizate în detaliu prin instrumente de management al calității. În acest mod, se va îmbunătăți considerabil calitatea asistenței oferite.


Panou de raportare live


Daktela oferă posibilitatea de a avea acces în timp real la statusul activității agenților în lucru, indiferent că lucrează remote, din orice loc, pentru toate canalele, și la statistici personalizate, un instrument de analiză avansată: volum de apeluri și de preluare a chat-urilor, performanța și productivitatea agenților, rapoarte chat, SMS, emailuri, managementul apelurilor pierdute sau în pending, transfer al apelurilor către telefon mobil în afara orelor de lucru, apelare predictivă, management al tichetelor de suport (ticketing & helpdesk), căutare complexă, integrare CRM.Testare gratuită pentru 14 zile – Demo Software Call Center & Contact Center


Daktela oferă posibilitatea companiilor să testeze gratuit, pentru 14 zile, soluțiile software all-in-one pentru Call Center și Contact Center. Versiunea demo are aceleași funcționalități precum un cont activ cu licență. De asemenea, experții Daktela oferă o prezentare online gratuită, de 30 de minute, tuturor celor care se programează pe www.daktela.com/ro.

51 views

Comments


bottom of page