top of page

Transformă evenimentele companiei tale cu ajutorul activărilor digitale Cyber Event

În lumea dinamică actuală, companiile sunt în căutarea unor modalități inovatoare de a crește engagement-ul și de a crea experiențe memorabile la evenimentele lor, iar în ambele cazuri instalațiile și activările digitale pot face diferența.


Portofoliul variat si experiența Cyber Event oferă soluții personalizate pentru orice fel de eveniment, indiferent de mărimea sau locația sa, astfel încât rezultatul final să fie un eveniment unica și captivant pentru toți participanți.


Beneficiile includerii instalațiilor și activărilor d*igitale în evenimente


Prin încorporarea elementelor digitale, evenimentele devin mai dinamice, interactive și memorabile, stimulând implicarea și lăsând o impresie de durată asupra participanților.


Ce impact au instalațiile și activările digitale asupra evenimentelor?


1. Conferă un aer modern și inovator, captivând participanții și creând o experiență imersivă care diferențiază evenimentul de cele tradiționale.

2. Activările și instalațiile digitale stimulează implicarea și interactivitatea, permițând participanților să devină parte a evenimentului, în loc să fie simpli observatori pasivi. Un nivel ridicat de implicare îmbunătățește memorabilitatea evenimentului și asigură un impact de durată asupra participanților.

3. Elementele digitale oferă posibilități infinite de personalizare, permițând organizatorilor să adapteze experiența la obiectivele specifice ale evenimentului, mesajul brandului sau particularitățile publicului.

4. Tehnologiile digitale poziționează evenimentul și compania ca fiind orientate spre viitor și la curent cu cele mai noi tendințe.


Un eveniment în care tehnologia digitală se îmbină perfect cu lumea fizică, creând o experiență captivantă și interactivă este cu siguranță unul care va avea un impact puternic.


Iar opțiunile variate de activări și instalații digitale disponibile în portofoliul Cyber Event se pot potrivi oricărui tip de eveniment sau buget: activări VR sau tururi în realitate augmentată (AR), cabine foto sau video inovatoare, videomapping sau pereți interactivi, instalații personalizate construite folosind ecrane LED, activări sportive care te fac să te simți parte a jocului, cafea pe care o poți personaliza cu orice imagine dorești, tehnologiile Beacon și Bluetooth integrate cu aplicații personalizate care pot fi incluse in prezentări, holograme 3D, folosirea unui promoter digital sau a roboților în cadrul evenimentului, podele interactive, jocuri interactive digitale personalizate și multe altele.


Cyber Event a fost prezent la evenimentul Tech Expo, în perioada 26-28 mai 2023, unde a invitat participanții să testeze o parte din activările și instalațiile tehnologice din portofoliu.

Cyber Event este mereu la zi cu noutățile în domeniu și oferă servicii complete, de la concept până la producție și suport tehnic și logistic în implementarea activării, precum și servicii de creație, la nevoie.



12 views
bottom of page