top of page

TotalSoft deschide noi orizonturi cu un amplu program de parteneriat

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, a lansat anul acesta un amplu program de parteneriat de business, care include atragerea de noi parteneri strategici, de business și de tehnologie. Compania își propune să creeze un amplu ecosistem, mizând pe noua decizie strategică, alături de investiții în produsele noi și existente, precum și extinderea în zona de soluții cloud/SaaS.

Acest amplu program de parteneriat are ca scop atragerea de parteneri de business (care pot vinde, livra și oferi suport clienților pentru soluțiile TotalSoft), parteneri tehnologici (ce presupune deschiderea platformelor pentru integrări cu diverse soluții sau integrarea de noi tehnologii în soluțiile existente) și parteneri strategici (alături de care să promoveze pachete complexe de servicii/soluții care să crească competitivitatea clienților).

Platforma partners.totalsoft.ro detaliază beneficiile Programului de Parteneriat TotalSoft, care ține cont de resursele și competențele disponibile în fiecare companie.

În sprijinul acestui nou program, TotalSoft va dubla investiția în noi produse și va continua să investească în platforma de digitalizare pregătită pentru cloud care oferă scalabilitate și fluxuri de lucru personalizate. Au fost deja lansate versiuni cloud sau SaaS ale mai multor soluții, precum: ERP, Financial Market Solutions, HCM Solutions, Chatbot, WMS, Onboarding & Contract Origination.

Anul trecut, conform situațiilor financiare realizate conform IFRS, TotalSoft a înregistrat o cifră de afaceri de 25 milioane EUR, reprezentând o creștere de 11% față de anul precedent. Compania și-a menținut trendul de creștere din ultimii ani prin consolidarea poziției sale pe piață, datorită soluțiilor deja consacrate și lansării de noi produse.

Noi soluții dezvoltate în 2021

Pe lângă consolidarea cotei de piață prin soluții deja consacrate, precum Charisma ERP, Charisma HCM, Charisma Medical Software, Charisma Financial Services, TotalSoft s-a concentrat pe dezvoltarea portofoliului de produse. Printre cele mai recent lansate soluții se numără:

  • chatbot integrat cu Charisma ERP pentru accesarea rapidă a informațiilor de afaceri de oriunde și oricând,

  • soluție de Onboarding & Contract Origination, destinată marilor companii financiare europene,

  • o nouă generație de soluții web și mobile pentru managementul depozitelor,

  • o soluție de Retail Self-Checkout pentru marii retaileri, care își propune să revoluționeze experiența utilizatorului final,

  • o nouă generație a soluției Charisma ERP,

  • un nou modul în Charisma HCM, care răspunde nevoii de feedback continuu a noii generații.

În cadrul Bucharest Tech Week, TotalSoft va participa la Future Retail Summit și HR Masters Summit pentru a discuta despre ultimele tendințe globale în materie de retail și resurse umane, cât și despre modul în care acestea sunt susținute de tehnologie.

24 views
bottom of page