top of page

Skills oriented learning la Telecom Academy

Procesul de învățare este unul constant. Alege să investești în educația ta!


Fiecare dintre noi are un stil diferit de învățare. Totuși, indiferent de modul preferat de studiu, există câteva ingrediente comune pe care noi am reușit să le identificăm de-a lungul anilor, de care îți recomandăm să ți cont pentru a avea un proces de învățare cât mai eficient. În general, când o persoană își dorește să învețe ceva nou la cursurile noastre, îi recomandăm să aloce 6-8 pe săptămână pentru parcurgerea materialelor scrise, video și pentru a lucra exercițiile. Acest timp reprezintă doar un început și are rolul de a stimula interesul și curiozitatea.


În realitate trebuie alocat mult mai mult timp pentru a parcurge materialele și pentru a încerca cât mai multe lucruri pe cont propriu. Idei pot să-ți vină din viața de zi cu zi. Înveți un nou limbaj de programare și nu știi la ce proiect să lucrezi? Gândește-te ce lucruri repetitive faci în fiecare zi și încearcă să îți ușurezi singur viața cu ajutorul unui program. Salvează-ți listele de cumpărături cu ajutorul unei aplicații în Java, organizează-ți orarul săptămânal cu ajutorul unei interfețe grafice implementate în JavaScript, automatizează-ți procesele de la muncă cu ajutorul Python. Acestea sunt doar câteva idei, dar dacă stai și te gândești cu siguranță îți pot veni și altele care să ți se potrivească mai bine.


Pentru că știm că interacționăm în fiecare zi cu acestea și ne ușurează viața, ne-am gândit să facem procesul de învățare mai ușor și mai accesibil, astfel am lansat 321 Go! Lifetime Access și 321 Go! Lifetime Access +! Un serviciu educațional pe care se plătește o singură dată și ai acces la el pe viață! Ai acces la materialele scrise, la materialul video, la laboratoarele suplimentare, la examene și la diplome.


În prezent avem 57 de cursuri de unde poate alege oricine în funcție de referințe. Sunt cursuri de Networking, Programare Java, Programare Python, Baze de Date, Cloud Computing, Artificial Intelligence, Project Management, QA Software Tester. Iată diferența dintre 321 Go! Lifetime Access și 321 Go! Lifetime Access +: 321 Go! Lifetime Access iți oferă accesul pe viață la cele 57 de cursuri actuale pe care le avem acum dezvoltate și la update-urile acestora din viitor, iar 321 Go! Lifetime Access + iți dă acces la cursurile actuale, cele 57, la update-urile lor și la toate cursurile IT pe care noi, Telecom Academy le vom face în viitor.


În prezent, noi, la Telecom Academy, iți punem la dispoziție multiple modalități de învățare. Pentru tine, ca persoană, beneficiile sunt următoarele: vei dobândi cunoștințe tehnice prin intermediul cursurilor, vei putea ajunge la un anumit nivel salarial, vei avea posibilități de angajare pe care le vei putea transforma în oportunități, satisfacția personală pentru toate cele de mai sus, vei avea flexibilitate și mobilitate.


Nu te simți intimidat de procesul tău de învățare, cu toții am trecut prin asta. Acordă-ți răbdarea, încredere și timpul necesare și vei ajunge și în punctul în care vei vedea rezultate concrete! Tehnologiile se schimbă în mod constant, apar noi probleme și provocări și trebuie să ții pasul cu ele

30 views

Comments


bottom of page