top of page

Next level în securitatea locuinței – Yale Linus®




Lumea modernă a devenit un adevărat sat global (global village) mulțumită științei și tehnologiei. Inovațiile tehnologice au modelat mințile și stilurile de viață și au oferit oportunități de îmbunătățire și modernizare a felului de raportare la viața de zi cu zi. Noile soluții tech oferă permanent șansa de a face casele mai inteligente, mai prietenoase, mai sigure. Practic, de a le transforma în casele viitorului.


Când vine vorba de siguranță, Yale este, de parte, unul dintre brandurile de renume din industrie. Cu o istorie de aproape 150 de ani, Yale a luat ființă în America și, treptat, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită inovațiilor realizate. Timpul însă a trecut, revoluția tehnologică a adus schimbări majore, iar Yale nu s-a oprit la a dezvolta simple încuietori ci a accesat nivelul următor – securitatea smart a locuinței.


Securitate inteligentă și conectată pentru a proteja zi de zi familiile și lucrurile care contează în spațiile private a devenit una dintre valorile principale ale companiei. Încrederea, conveniența și conectivitatea cu atingerea unui singur buton al smartphone-ului au completat toate acestea. Locuința inteligentă a devenit, din punct de vedere al securității, o constantă în viața de zi cu zi datorită Yale. Compania propune produse și soluții proiectate să lucreze împreună precum încuietori inteligente, alarme, sonerii, camere pentru exterior sau interior, standalone sau interconectate între ele, seifuri și multe altele. Toate acestea surprind și au ca deziderat crearea unei vieți mai ușoare pentru utilizatori.


Una dintre cele mai recente inovații Yale este Linus®, o încuietoare inteligentă pentru ușă, fără cheie, concepută pentru a securiza și îmbunătăți accesul în locuințe, dar și pentru a deschide noi orizonturi în ceea ce privește accesul la servicii la domiciliu cum ar fi livrări, închiriere pe termen scurt, curățenie sau babysitting.


Încuietoarea Linus® de la Yale permite utilizatorilor să încuie și să descuie ușa de oriunde s-ar afla. Având la bază o tehnologie software avansată și beneficiind de aplicația mobilă intuitivă Yale Access, Linus® permite intrarea fără cheie. Astfel, există posibilitatea încuierii automate a ușii atunci când locatarii sunt plecați pentru o zi, fie imediat după închidere, fie după o anumită perioadă de timp prin intermediul aplicației mobile Yale Access. Când aceștia revin acasă, cu ajutorul funcției de deblocare automate,ușa se va descuia, mulțumită tehnologiei geo-fencing, fără a mai fi necesare cheile.


Cel mai important aspect este că locatarii pot scăpa de grija încuierii ușii. Prin intermediul aplicației Yale Access, poate fi verificată starea ușii în orice moment. Pentru un plus de confort, Linus® dispune de tehnologia DoorSense™ care anunță dacă ușa este închisă sau dacă a fost lăsată întredeschisă.


Aplicația mobilă intuitivă Yale Access permite utilizatorilor accesul și controlul încuietorii inteligente de la distanță, printr-o simplă atingere a unui buton de pe smartphone, prin conectarea acesteia la Yale Connect Wi-Fi Bridge. De asemenea, poate fi partajat accesul în locuință cu persoanele de încredere. Totodată, aplicația oferă acces la activitatea dispozitivului, trimite notificări sau poate bloca și debloca ușa de oriunde din lume. Utilizatorii pot beneficia, de asemenea, prin conectarea la Yale Connect Wi-Fi Bridge, de integrări cu asistenți vocali, cum ar fi Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, dar și cu platforme de închirieri de top.


Un avantaj major al Linus® este faptul că poate transforma orice ușă într-una inteligentă, deoarece poate fi integrată cu ușurință, fără asistență tehnică, pe orice tip de ușă nouă sau deja existentă. Dispunând de tehnologie de ultimă generație, încuietoarea inteligentă se conectează și cu sistemele smart home de top din locuință, cu cele de asistență vocală.


Securitatea este centrul tehnologiei Yale, de decenii. Confidențialitatea și securitatea datelor sunt la fel de importante precum securitatea fizică a locuinței și a utilizatorilor. De aceea încuietoarea inteligentă Linus® este protejată cu criptări de nivel bancar, iar aplicația Yale Access App cu dublă autentificare.


Prin toate inovațiile tehnologice din ultimii ani, Yale are modul propriu de a spune că poate păzi spatele oricui alege produsele sub brandul său.


37 views
bottom of page