top of page

Netatmo - Smart Home Solutions

Netatmo, principala companie franceză de casă inteligentă pentru o casă mai sigură și mai confortabilă, a anunțat recent interoperabilitatea camerelor sale de supraveghere cu sirene (interioare și exterioare).

După doi ani de restricții de călătorie și blocaje, oamenii se întorc la planificarea vacanțelor.

În timp ce rata spargerii a scăzut drastic în ultimii doi ani, revenirea la obiceiurile de călătorie poate duce la temeri cu privire la un risc crescut de intruziune în casele neocupate.

Aceasta este o oportunitate potrivita pentru  a te dota cu un sistem de Securitate.

Noua Caracteristică

Pentru a asigura o mai mare liniște a minții pentru utilizatorii săi și pentru a-și proteja pe deplin casele în timpul vacanțelor, camerele inteligente Netatmo sunt acum capabile să comunice, făcând astfel posibil sunetul atât a sirenei interioare, cât și a sirenei exterioare în același timp, în caz de pătrundere în proprietate sau în casa utilizatorului. Acest lucru este suficient pentru a speria hoții datorită celor două alarme de 110 dB combinate. Utilizatorul va primi imediat o notificare pe smartphone prin intermediul aplicației Home + Security și poate decide să sune un vecin sau poliția.

Camere de Securitate NETATMO

Datorită tehnologiei sale de recunoaștere facială, camera de interior Netatmo recunoaște fețele înregistrate și diferențiază între membrii familiei sau străinii. Formează un sistem de alarmă video atunci când este utilizat cu accesoriile sale, senzorii inteligenti pentru uși și ferestre și sirena inteligentă pentru interior. În cazul intruziunii sau detectării unei fețe necunoscute, utilizatorul primește o notificare pe smartphone-ul său, iar Sirena Netatmo Smart Indoor sună automat, speriind astfel hoțul.

Camera inteligentă de exterior, pe de altă parte, face distincția între oameni, animale și vehicule. Este echipat cu o lumină și o sirenă încorporată, care poate fi activată de la distanță de către utilizator în cazul unei intruziuni în proprietatea acestuia.

Ambele modele de Camere Netatmo (Indoor și Outdoor) sunt simplu de instalat și nu necesită abonament. Videoclipurile sunt stocate local pe un card Micro SD pentru a asigura securitatea datelor utilizatorului. Actualizările se fac în mod regulat la produsele Netatmo, automat și fără costuri suplimentare: tocmai acesta este cazul nou-nouței funcționalități a Camerelor Netatmo, disponibile tuturor utilizatorilor chiar și pe cele mai vechi modele.

Compatibilitati si scenarii posibile

Camerele de supraveghere Netatmo sunt compatibile cu Apple Homekit, Amazon Alexa și Google Assistant. Astfel, utilizatorul poate crea scenarii personalizate pentru a conecta Camera Smart la alte dispozitive conectate din casă, în diferite combinații. De exemplu, prin scenarii personalizate, el poate aprinde luminile din grădină atunci când mișcarea este detectată de camera de exterior.

22 views
bottom of page