top of page

Lerato îți aduce tehnologie fără limite – opțiuni smart pentru un nou stil de viață



Sa adopti tehnologia ca pe un nou stil de viata inseamna sa iti schimbi modul de gandire, sa fii deschis la idei noi, sa fii atent la ce se intampla in jurul tau si sa vrei sa iti usurezi modul in care faci lucrurile. Sa cauti cele mai bune alternative chiar si atunci cand vine vorba despre protejarea gadget-urilor si a dispozitivelor mobile, asigurandu-te astfel ca ai acces continuu la aplicatiile preferate si la ce se intampla in jurul tau. Este despre a te informa si a fi curios in legatura cu tot ce apare. Iar Lerato, prin produsele din portofoliu, tocmai asta face – iti aduce mai aproape solutii inteligente si optiuni smart prin care sa prelungesti durata de viata a dispozitivelor, sa iti eficientizezi munca si, de ce nu, sa castigi timp pentru tine si lucrurile care te pasioneaza cu adevarat.

Lerato reprezinta imbinarea perfecta dintre tehnologie, aventura, utilitate si personalitate, astfel incat sa iti poti urma pasiunile fara nicio grija. Produsele alese de noi sunt recunoscute pentru calitatea lor, sunt de incredere si testate (unele dintre ele fiind fabricate la standarde militare). Iata doar cateva dintre brand-urile si categoriile de produse pe care te invitam sa le descoperi si sa le incerci weekend-ul acesta, la Bucharest Tech Week:

  • Nomad a acest brand a pus accentul (si intotdeauna o va face) pe design si pe calitatea materialelor folosite. Cu un design simplu si minimalist, Nomad se afla la granita dintre elegant si robust, uimind prin tipul de piele folosit in fabricarea acestui brand (pentru unele huse, furnizorul foloseste chiar materialul obtinut de la una dintre cele mai vechi tabacarii din SUA, Horween Leather Co.). Ce poti gasi in portofoliul acestui brand? Te invitam sa descoperi casti wireless, huse de telefon si tablete, sau chiar curele din otel inoxidabil pentru ceasul tau smart.

  • Therabody a recunoscut ca fiind lider la nivel mondial in ceea ce priveste terapia prin vibromasaj, produsele din portofoliul acestui brand iti propun solutii de wellbeing care se traduc in relaxarea muschilor si eliminarea tensiunii acumulate, dar si in reducerea stresului. Poti incerca si tu aparatele de vibromasaj si sa vezi live beneficiile acestora.

  • iOttie a infiintat in 2010 si cu sediul in New York, iOttie reprezinta un brand de accesorii premium, premiat consecutiv de 5 ori pentru inovatie, integrand tehnologia cu design-ul pentru a aduce la viata produse din diverse categorii: travel, smart home, outdoor etc. De aceasta data iti aducem mai aproape diverse modele de suporturi auto pe care le poti testa.

  • UAG à daca esti in cautarea unei huse perfecte pentru telefon, atunci UAG (Urban Armor Gear) este raspunsul. Produsele sunt fabricate la standarde militare de protectie, cu un grad ridicat de rezistenta la socuri si accidente, pastrand in acelasi timp si atentia la detalii si design.

Te asteptam la Bucharest Tech Week, in perioada 17-19 iunie, pentru a testa impreuna cele mai cool accesorii si gadget-uri ale momentului. Pana atunci, fii in pas cu tehnologia oriunde te-ai afla!

36 views
bottom of page