top of page

Iris- Fit & Try before you buy!

Inovatie si personalizare pentru platformele de e-commerce din industria modei


IRIS- your new shopping best friend! Irisphera este un startup high-tech B2B care își dorește să susțin industria de fashion prin a le oferi clienților finali o experiență unică și personalizată de shopping online. Iris este primul manechin virtual care se adaptează după înfățișarea utilizatorului.


În funcție de profilul acestuia și de datele introduse, sistemul nostru bazat pe inteligență artificială va ști exact ce produse să îi recomande. Ulterior, utilizatorul le poate încerca 3D și realist pe manechinul customizat în camera de probă virtuală. Vrem să diminuam consumerismul excesiv și returnarea produselor.


Misiunea noastra este ca fiecare utilizator să îți găsească personalitatea vestimentară și să poată achiziționa ceea ce i se potrivește, nu doar ceea ce este în trend. Iris User Platform va putea fi integrată pe site-ul brandurilor colaboratoare. De asemenea, dezvoltăm și Iris Client Management, care va găzdui depozitele virtuale asistate de inteligență artificială ale partenerilor noștri, cu modelele 3D ale articolelor vestimentare, create pe baza unor imagini 2D. Astfel, viitorii clienți finali vor putea vedea dacă într-adevar haina respectivă li se potrivește, salvând timp și bani cu ajutorul lui Iris.


Ne dorim să implementăm acest produs pe piața din România, dar și la nivel internațional. Ideea de conscious shopping devine din ce in ce mai necesară si credem că putem contribui în acest proces, oferind un produs inovativ, customizabil, digital și care încurajează sustenabilitatea.



54 views
bottom of page