top of page

evoMAG parchează cele mai avansate vehicule electrice la TechWeek

In ultimii ani, trotinetele electrice au fost propulsate cu zvac in Romania, iar evoMAG a avut un aport semnificativ pentru acest lucru, fiind in prima linie cu zeci de modele de trotinete electrice la oferta, zeci de evenimente cu unda verde la testare, suport competent din faza de pre-achizitie pana in faza de service, mentenanta si intretinere.


evoMAG a simtit inca de la inceput vibratia tehnologiei pe roti compacte actionate de motoare electrice si a dat cu entuziasm mai departe aceasta curiozitate si implinire care se lipeste fantastic de viata si preocuparile omului modern.


"Vehiculele electrice sunt puternic conectate la viitor, sunt solutii verzi pentru blocajele urbane, sunt adrenalina si libertate de miscare. Suntem bucurosi ca putem face parte din aceasta revolutie tehnologica necesara ce militeaza pentru un viitor mai prietenos cu natura, orase mai confortabile pentru toata lumea si sanatatea individului eliberat de stres, sedentarism si poluare. Deplasarea cu trotineta electrica devine astfel o initiativa interactiva si benefica, o experienta grozava pe care iti doresti sa o repeti iar si iar." Irina Papa, Product Manager.


ZERO & VSETT - Trotinete electrice eco, distractive, cu autonomie extinsa


Vehiculele electrice sunt o alegere tot mai populară pentru persoanele care doresc să diminueze timpul petrecut în trafic și să reducă amprenta de carbon, devenind tot mai constiente de importanta alegerii lor. Aceste vehicule au emisii mai mici și folosesc mai puțină energie, ceea ce înseamnă că produc mai puțină poluare. Ele sunt, de asemenea, mai ieftine pe termen lung datorită costurilor de întreținere mai mici.

Cele mai noi variante ZERO si VSETT sunt extrem de rapide si puternice, sigure, pliabile, robuste si de incredere. Sunt o alternativa minunata pentru cei care fac naveta, cei care nu au permis de conducere, livreaza mancare sau corespondenta, vor sa ocoleasca traficul greoi, pentru adolescenti sau pur si simplu pentru orice adult pasionat de tehnologie avansata incorporata intr-un pachet concentrat, un vehicul electric cu design contemporan si functii interactive.


evoMAG accelereaza piata vehiculelor electrice in Romania, cu facilitati unice


Pune piciorul pe placa unei trotinete electrice, pune-te in miscare si nu va fi nevoie sa alimentezi cu benzina sau sa-ti cauti loc de parcare. Ne indreptam spre un viitor electric, iar schimbarea a inceput deja. Alege sa fii si tu parte din schimbare si sa experimentezi o noua modalitate inteligenta de mobilitate urbana. evoMAG te invita sa descoperi de aproape potentialul si caracteristicile uimitoare ale noilor vehicule electrice, acum si in cadrul evenimentului Tech Week, in perioada 17.06-19.06.


evoMAG este un jucător de succes pe piața vehiculelor electrice si s-a remarcat in ultimii ani prin facilitatile oferite pasionatilor de tehnologie pe roti: showroom propriu cu spatiu generos si pista speciala pentru testarea vehiculelor electrice, o divizie intreaga concentrata pe suport, consultanta si service, modele din ce in ce mai actuale introduse constant in oferta curenta.


38 views
bottom of page