top of page

Câteva motive să îți cumperi un vehicul electric (Evolio)


Indiferent dacă ai cochetat deja cu ideea de a-ți cumpăra un vehicul electric sau nu,  noi îți oferim 6 motive pentru care merită să faci acest pas:

1. Cost de deplasare redus

Cel mai mare avantaj al unui vehicul electric, fie ca vorbim de o masina, un scuter sau chiar o bicicleta electrica, este costul de deplasare extrem de mic. Bicicletele X-bike utilizeaza la 100 de Km parcursi, energie electrica al carei cost este mai putin de 1 LEU. Un scuter are "un consum" de aproximativ 2 lei la 100 de km, iar o mașina electrică mica precum X-car 2 sau M2 are un cost de deplasare de sub 10 lei pe 100 Km.

2. Costuri de întreținere extrem de mici

Datorită simplității tehnologice a motoarelor electrice, vehiculele electrice nu necesită operațiuni eleborate de mentenanță, schimburi de uleiuri, etc. Costurile de întreținere sunt aproape zero.

3. Ecologice

Emisiile de carbon sunt zero în cursul deplasării. Dacă vorbim de o mașina electrică tip M2, emisiile de carbon ale procesului de fabricație sunt la fel sau chiar mai mici decât la o mașină clasică având în vedere dimensiunile și simplitatea tehnologică! Toate vehiculele electrice sunt silențioase neperturband în niciun fel mediul.

4. Mișcare, sănătate (Mens sana in corpore sano) - biciclete electrice

Seria noastră de biciclete electrice îți asigură diverse trepte de asistare a propulsiei devenind mijlocul ecologic perfect pentru a te deplasa sănătos pentru tine și planetă. Indiferent de scopul călătoriei, poți merge atât cu efort minim, activând motorul electric pe puterea dorită, sau preponderent cu forța mușchilor prin oprirea motorului electric sau utilizarea unei trepte de putere scăzută și atunci vei vedea cât de mult te țin picioarele!

5. Fiabilitate și confort


Gama de vehicule Evolio este echipată cu suspensii cu amortizoare și roți adecvate drumurilor din România. Vehiculele beneficiază de cele mai noi tehnologii pentru a asigura confortul utilizatorului cum ar fi computer de bord, scaune ergonomice, schimbător automat de viteze (mașini și scutere), etc. Bateriile vehiculelor sunt realizate cu celule Samsung sau LG pentru o mai mare fiabilitate și autonomie.

6. Deplasare sigură

Vehiculele electrice Evolio beneficiaza de un control de calitate strict. Scuterele și mașinile electrice sunt omologate RAR și au toate certificările de siguranță cerute de normativele UE. Seria X-bike de la Evolio oferă toate elementele de siguranță: frâne disc, amortizoare, roți fiabile, cadru metalic ultrarezistent, ABS pentru mașini și sisteme de iluminat led.

Drum bun!!!

9 views
bottom of page