top of page

Cum pot orașele să faciliteze eco-mobilitatea ca soluție pentru decongestionarea traficului și pentr

Soluții inteligente oferite de magazinul online Gnex.ro, primul distribuitor de drone DJI din România și unic importator al mărcilor LIVALL (căști inteligente de protecție) și NIU (vehicule electrice).


De peste 8 ani, Gnex.ro oferă o gamă variată de produse inovatoare, de la drone, camere de acțiune, stabilizatoare, vehicule electrice (trotinete, scutere, motociclete), căști de protecție inteligente, până la gadget-uri de ultimă generație. Compania reprezintă cele mai mari branduri din lume din domeniile menționate anterior, precum DJI, GoPro, LIVALL, NIU. Gnex.ro are showroom-uri în București și Cluj-Napoca și livrează în maxim 48 ore în toată țara.



VEHICULE ELECTRICE – soluții pentru decongestionarea traficului

Gnex.ro promovează eco-mobilitatea ca soluție pentru decongestionarea traficului și pentru eficientizarea costurilor de transport. Începând din 2015, compania a contribuit în mod proactiv la creșterea comunității de pasionați ai vehiculelor electrice din România. ,,Suntem ambasadori pentru brandurile de trotinete electrice Joyor și Kaabo, iar din 2020 ne-am extins expertiza și în domeniul scuterelor electrice, unde am devenit importatori exclusivi și distribuitori ai brandului NIU. Pentru că pasiunea pentru vehiculele electrice s-a extins, am început să testam și alte tipuri, precum motociclete electrice ușoare (Sur Ron), iar ținta noastră este să acoperim și piața de mașini electrice într-un viitor nu foarte îndepărtat” a declarat Georgiana Maliovski, Managing Director Gnex.ro.



CĂȘTI INTELIGENTE DE PROTECȚIE LIVALL - dispozitive de siguranță menite să prevină accidentele

Gama de căști inteligente Livall se pretează pentru ciclism, mountain biking, alte forme de micro mobilitate urbană și sporturi de iarnă. Unele modele de căști Livall oferă posibilitatea de a semnaliza schimbarea direcției de mers prin acționarea butoanelor stânga - dreapta de pe telecomanda care se montează pe ghidon. Acestea au și sistem de comunicație încorporat, care permite preluarea apelurilor în cască sau comunicarea tip "walkie talkie" cu alți utilizatori Livall, prin intermediul aplicației dedicate. O altă funcție importantă este alerta SOS - în cazul unui accident, aplicația transmite automat SMS cu coordonatele GPS către contactele de urgență selectate în prealabil. Fiind conectată la telefon prin bluetooth, transmite alertă utilizatorului în cazul în care telefonul și casca se îndepărtează, încât să nu existe riscul pierderii sau uitării acesteia. În plus, aplicația permite monitorizarea traseului parcurs și oferă informații statistice despre acesta. Prin toate aceste caracteristici, căștile Livall sunt de fapt dispozitive de siguranță, menite să prevină accidentele, nu doar să protejeze utilizatorul în cazul în care acestea totuși apar.



DRONELE – dispozitive indispensabile pentru asigurarea siguranței publice

O categorie importantă de produse comercializate de Gnex este reprezentată de drone, produse inovative, cu ajutorul cărora putem explora, vizualiza și percepe tot ceea ce ne înconjoară. Gama oferită este una vastă, de la modele pentru începători, mid-level până la soluții profesionale, cu utilizări în diverse sectoare industriale (cinematografie, inspecții tehnice, siguranță publica, misiuni de salvare, topografie, proiectare arhitecturală, agricultură). Pentru a putea performa în aceste domenii de activitate, dronele sunt dotate cu diverse sisteme de preluare a informațiilor din mediul înconjurător (camere cu termoviziune, camere multispectrale, sezori LiDAR, camere dedicate industriei cinematografice, senzori de detectare gaze, senzori calitate

18 views
bottom of page