top of page

Cele mai noi produse HONOR prezente în cadrul Bucharest Tech Week

HONOR este un lider global de dispozitive inteligente care și-a propus să devină un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial, care oferă tuturor utilizatorilor produse performante indiferent de scenariul de utilizare. HONOR se dedică dezvoltării tehnologiilor care impulsionează oamenii din întreaga lume să se autodepășească prin utilizarea produselor performante și inovatoare demne de o nouă lume inteligentă.

Performanța HONOR are la bază dedicarea a peste 11.000 angajați și peste 200 de parteneri. Iar pentru că unul dintre scopurile principale ale companiei este să aducă produsele sale cât mai aproape de utilizatori, HONOR are peste 30.000 magazine, 3.000 centre service, acoperire în peste 100 de țări și 180 milioane de utilizatori activi până în prezent. De asemenea, HONOR este un susținător al inovației deschise, motiv pentru care a dezvoltat colaborări strategice cu furnizori de top, precum Google, Qualcomm, AMD, BOE, Micron, Microsoft, MediaTek, SK Hynix, Samsung, etc.

Produsele HONOR se bucură de recunoașterea industriei, fiind premiate cu 29 de premii în cadrul evenimentului de referință al industriei, Mobile World Congress, inclusiv 19 dedicate seriei HONOR Magic4.

La nivel local, HONOR s-a lansat în mai 2022, prezentând primele modele de telefoane care fac parte din portofoliul local de produse, și anume, HONOR X8, HONOR Magic4 Lite și HONOR Magic4 Pro. Noile dispozitive beneficiază de tehnologie de ultimă oră, menită să revoluționeze și să ducă designul, display-ul, abilitățile fotografice și videografice, performanța, încărcarea bateriei și confidențialitatea la un alt nivel.

Noul model HONOR X8 are un design elegant, ultra-subțire și ușor, ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe puternice care depășesc așteptările consumatorului, toate acestea la un preț accesibil.



Având la bază sistemul de operare Android 11 cu Google Mobile Services (GMS), noul HONOR X8 este disponibil și în România.

HONOR X8 dispune de ecran HONOR FullView de 6,7 inchi, cu o rezoluție de 2388x1080 pixeli și 16,7 milioane de culori, toate

acestea sporind claritatea și oferind o experiență realistă de vizionare, ideală pentru urmărirea filmelor, gaming și fotografii.



Modelul HONOR Magic4 Lite 5G impresionează prin tehnologia inovatoare SuperCharge de 66W, care permite încărcarea bateriei de la 0 la 50% în doar 15 minute și până la 81% în 30 de minute. Dispozitivul oferă posibilități nelimitate creatorilor de conținut români, fiind unul dintre primele smartphone-uri din industrie dotate cu procesorul Snapdragon 695 5G.



Vârful de gamă HONOR Magic4 Pro reprezintă smartphone-ul ideal pentru utilizatorii interesați de performanțe fără cusur, abilități fotografice și de filmare de top și design elegant.

Printre funcțiile impresionante ale noului smartphone HONOR Magic4 Pro se numără tehnologia Always-on HDR care poate optimiza imaginea și converti cu ușurință videoclipurile SDR la HDR în timp real, oferind, în același timp, posibilitatea de a realiza fotografii HD în timpul filmării.



Mai mult, modelul HONOR Magic4 Pro poate realiza, în premieră, înregistrări video 4K 60 fps (60 cadre pe secundă) pe 10 biți, depășind standardele anterioare ale industriei. Funcțiile Magic-Log Movie Master și AI Effects, IMAX Enhanced permit utilizatorilor să editeze videoclipurile în nuanțe superioare de culoare, potrivite pentru filme.



35 views
bottom of page