top of page

Am lansat Calculatorul online TechPI, destinat specialiștilor din industria IT&C


Am lansat Calculatorul online TechPI, destinat specialistilor din industria IT&C.


Cand esti la un pas de a obtine un contract, clientul iti poate cere sa detii sau sa inchei o asigurare de raspundere profesionala care sa ramana valabila cel putin pe toata durata activitatii. Cel mai adesea, companiile straine obisnuiesc s-o faca.

Chiar si atunci cand participi la un pitch, asigurarea Tech PI iti ofera un avantaj in fata competitorilor, din ratiuni de incredere si de siguranta, polita contribuind la “cartea de vizita” cu care te prezinti in fata unui potential client.

Pentru ca informatiile pe acest subiect sunt destul de putine, subiectul este unul complex, iar orice profesionist vrea sa stie din timp la ce se poate astepta pe parte de costuri, Otto Broker iti propune “Calculatorul online TechPI


De ce Calculatorul online TechPI ?

  • Te ajuta sa obtii in cativa pasi oferta pentru asigurarea de raspundere profesionala de care ai nevoie

  • Este usor de folosit si iti economiseste timp

  • Va trebui sa introduci un minim de informatii necesare iar rezultatul iti va fi returnat in scurt timp.


Cum se calculeaza prima de asigurare

Suma pe care ar trebui sa o platesti pentru asigurarea TechPI poate varia in functie de tipul activitatii pe care o desfasori, de valoarea veniturilor anuale sau de localizarea geografica a clientilor tai.


Iata pasii pe care va trebui sa-i urmezi:

1. Introduci CUI-ul companiei


2. Asigurarea iti ofera acoperire internationala (fara excluderi) insa daca lucrezi si pentru clienti din SUA/Canada va trebui sa definesti ponderea veniturilor realizate cu acestia din total venituri. Valoarea acestora poate necesita un proces de evaluare mai complex.


3. Alegi suma asigurata luand in calcul o eventuala solicitare expresa din partea unui client, precum si nivelul veniturilor estimate din contractul cu el si cifra ta de afaceri anuala


4. Confirmi cerintele obligatorii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de acest produs de asigurare, bifand integral check box-urile


Poti vedea in timp real o oferta indicativa de pret, iar daca indeplinesti toate aceste cerinte, mai avem nevoie doar de adresa ta de e-mail si vei primi oferta in format pdf., in limba engleza, pentru a putea fi eventual confirmata si cu clientul tau.

In cazul in care nu indeplinesti toate conditiile, poti cere o oferta personalizata, lasa-ne adresa ta de e-mail si numarul de telefon, iar colegii nostri te vor contacta in maxim 2 h.



Pe blogul nostru poti consulta mai multe articole tema asigurarii de raspundere profesionala pentru specialistii din industria IT&C, precum si alte materiale care te vor ajuta sa intelegi cum te poate ajuta acest produs si sfaturi despre cum ai putea sa beneficiezi de protectia maxim posibila.

68 views
bottom of page