top of page

Alienware - Trendsetter în industria de gaming

Updated: Jul 19, 2022

Odată cu achiziția Alienware de către Dell Technologies în 2006, Alienware a ajuns în scurt timp una dintre principalele platforme de jocuri de performanță la nivel mondial.


Alienware este un brand îndrăgit de iubitorii jocurilor pe PC și un trendsetter în industria de gaming și are reputația unei game de de vârf, fiind recunoscut drept una dintre cele mai bune mărci de laptopuri pentru jocuri, console de jocuri pentru PC, computere și accesorii de gaming. Atu-urile îl recomandă în special în rândul game-rilor și dezvoltatorilor multimedia.

Încorporând tehnologie de cel mai înalt nivel, Alienware se concentrează în principal pe performanță, putere și viteză, un trio de succes care asigură utilizatorilor o experiență de joc excepțională.


Design out of this world


Prima caracteristică prin care Alienware captează atenția este designul ieșit din comun, unic și modern, alături de high-tech-ul încorporat în toate liniile de produs. Imaginea perceptibil texturată și iluminarea RGB personalizabilă pur și simplu uimesc.

Scopul lui principal este performanța, ceea ce înseamnă că greutatea și dimensiunile pot părea puțin mai dezechilibrat reprezentate. Cu toate acestea, ultimele modele de laptopuri au devenit mai subțiri, menținându-și reputația de performanța construită pe un hardware de ultimă generație.


Caracteristici – Ce e nou și cool la Alienware?


Cele mai recente laptopuri și desktop-uri de la Alienware vin cu procesoarele Intel Core overclockable din a 10-a generație și cu noile Super GPU-uri Nvidia. Această combinație permite utilizatorilor experimentarea unor performanțe remarcabile, oferind în același timp capacități incredibile de creare de conținut.


Cele mai recente modele de laptop-uri Alienware sunt dotate cu dispozitivul de eye-tracking Tobii, care permite conectarea mai rapidă și mai sigură la dispozitiv, prin autentificare biometrică. Această tehnologie de recunoaștere facială elimină necesitatea introducerii unei parole.


O nouă soluție de răcire disponibilă pe cele mai recente laptopuri menține temperatura optimă și îmbunătățește performanța.

Datorită graficii lor puternice, afișajelor superbe și sunetului excelent, laptopurile de gaming oferite de Alienware oferă o experiență de divertisment captivantă într-un pachet complet. Alienware pune pe masă un design elegant, tastaturi de calitate și capacitatea de utilizare a căștilor VR de ultimă generație.


În mod normal, un laptop ultra-performant poate înlocui cu success un PC, dar când e vorba de laptopurile de gaming Alienware, ele sunt perfecte pentru jucătorii dedicați cu stiluri de viață dinamice, cuplate la #playfromanywhere sau care doresc să economisească mai mult spațiu decât ar putea să o facă un desktop. Publicul potrivit pentru acest brand variază de la studenți care speră să se joace oriunde în campus până la oameni de afaceri care doresc să se joace în timpul navetei.


Noi produse Alienware în 2022:


Alienware 34 QD-OLED Gaming Display

Alienware 34 QD-OLED este primul monitor OLED cu puncte cuantice din lume. Tehnologia de afișare cu puncte cuantice îmbunătățește calitățile OLED, permițând monitorului de gaming să rămână subțire, dar oferind în același timp o uniformitate cromatică mai mare și o acoperire mai amplă a culorilor, dar și o luminozitate crescută în comparație cu afișajele OLED albe.Monitorul oferă o luminozitate maximă de 1000 nits, un raport de contrast infinit și certificare VESA DisplayHDR TrueBlack 400. De asemenea, acceptă 99,3% DCI-P3 într-un unghi larg de vizualizare, iar culorile sunt calibrate la Delta E<2. Monitorul are un panou curbat 1800R integrat în Legend 2.0 ID.


Alienware m17 R5 Ryzen Edition.

Dell a anunțat, de asemenea, o serie de actualizări ale laptopurilor sale Alienware din seria M, inclusiv m17 R5.

Compania a colaborat cu AMD la m17 R5, aducând procesoarele Ryzen de la AMD, grafică Radeon, SmartShift MAX, memorie SmartAccess și Smart Access Graphics pe laptopul din seria M.

De asemenea, m17 R5 oferă suport pentru Dolby Vision și Dolby Atmos, oferind o imagine HDR și sunet surround captivant, precum și suport pentru lumina albastră scăzută ComfortView Plus, fără a afecta calitatea imaginii.

Utilizatorii pot alege dintre tastatura cu iluminare din spate AlienFX cu o zonă, tastatura cu iluminare din spate alienFX pentru fiecare tastă și tastatura mecanică CherryMX Ultra, care dispune și de iluminare AlienFX pentru fiecare tastă.

M15 R5 dispune de asemenea de tehnologia de control al ventilatorului inteligent de la Alienware.


Alienware Tri-Mode Wireless Gaming Headset and Mouse.

Dell Technologies a anunțat, de asemenea, o gamă de noi periferice, inclusiv noile căști și mouse fără fir pentru jocuri Alienware Tri-Mode.

Căștile Tri-Mode includ drivere certificate Hi-Res de 40 mm și acceptă atât anularea activă a zgomotului (ANC) cât și sunetul Dolby Atmos 3D. Vine cu un microfon integrat și un microfon detașabil și dispune de comenzi tactile pe casca din dreapta.

Căștile sunt capabile să se conecteze fără fir la dongle-ul USB-C inclus, fără fir prin Bluetooth 5.2 și prin cablu printr-o mufă de 3,5 mm și oferă până la 30 de ore de viață a bateriei.Alienware x15 R2.

Compania a anunțat, de asemenea, o serie de actualizări ale seriei Alienware X, inclusiv x15 R2 – cel mai subțire laptop de 15 inchi de până acum.

X15 R2 este alimentat de noile procesoare Intel Core din a 12-a generație, grafică Nvidia GeForce RTX din seria 30 și profită de memoria DDR5.Laptopul dispune acum de Dolby Vision și Dolby Atmos în toate configurațiile, împreună cu ComfortView Plus pentru lumină albastră redusă. Toate modelele profită, de asemenea, de tehnologia de răcire Cryo-tech de la Alienware, de un design cu patru ventilatoare și de controlul Smart Fan.


Laptopul include tehnologia de reglare a tensiunii hipereficiente de la Alienware, oferind performanțe înalte pe parcursul sesiunilor de joc maraton, iar jucătorii pot alege între cinci state de putere adaptate în funcție de nevoile lor.


Există, de asemenea, iluminare AlienFX cu 100 de micro-LED-uri în zona de iluminare din spate a stadionului și un cap Alien personalizabil, tastatură și buton de pornire. Tastatura este tastatura subțire Alienware X-Series cu o cursă de 1,5 mm.
Alienware x17 R2.


La fel ca în cazul x15 R2, x17 R2 este cel mai subțire laptop de 17 inchi de la Alienware de până acum.

x17 R2 profită de multe dintre aceleași actualizări ca și x15 R2, inclusiv procesoarele Intel Core din a 12-a generație, grafica Nvidia GeForce RTX din seria 30 și memoria DDR5. De asemenea, x17 R2 dispune de Dolby Vision, Dolby Atmos, Comfort View Plus, răcire Cryo-tech, un design cu patru ventilatoare și control Smart Fan în toate configurațiile.
39 views

Comments


bottom of page