top of page

AlecoAir îți asigură modul SMART de a respira aer curat în spațiile închise

Leader în domeniul aparatelor dedicate îmbunătățirii calității aerului, AlecoAir prezintă, în cadrul Bucharest Tech Week 2023, echipamente dotate cu tehnologie de ultimă generație pentru combaterea poluanților din aer și monitorizarea acestora. Portofoliul include echipamente de tratare a aerului, o suită de echipamente SMART și alte categorii conexe care te ajută să respiri un aer ”ca la munte” chiar dacă locuiești într-un oraș aglomerat.


“City-ul” modern înseamnă clădiri înalte, străzi pline de viață, un furnicar de oameni și mașini, o agitație continuă. Ce nu vezi, este materia invizibilă, plină de substanțe nocive, care îți umple plămânii de fiecare dată când respiri. Aceasta este poluarea aerului, o problemă tot mai prezentă în orașele aglomerate din întreaga lume.


Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), aproximativ 9 din 10 persoane din întreaga lume respiră un aer care conține niveluri ridicate de poluare, depășind limitele de siguranță recomandate.


Poluarea nu ramâne afară, odată ce ai ajuns acasă și ai închis ușa. Ajunge, într-un fel sau altul și la tine acasă sau la locul de muncă, unde se adaugă factorii poluanți de interior, deloc de neglijat. Cum te protejezi?


Poți alege soluții SMART pentru eliminarea poluanților din aer? Categoric da – tehnologia te ajută să diminuezi toate problemele aerului pe care îl respiri.


Într-o lume aglomerată și poluată, calitatea aerului pe care îl respirăm este tot mai importantă pentru sănătatea noastră și a celor dragi. Un aer curat și echilibrat ne ajută să ne menținem sănătatea plămânilor și a sistemului respirator în general, dar și să ne simțim mai energici și să avem o calitate mai bună a vieții. Iar pentru a respira un aer curat, în mod SMART, avem nevoie să adoptăm anumite obiceiuri și să fim conștienți de impactul pe care îl are asupra noastră și a celor dragi:


S – Sesizeaza nevoile aerului tău

Dacă dorești să respiri un aer curat și sănătos este important să cunoști nevoile aerului din locuința ta. De exemplu, dacă aerul este greu de respirat și condensul de pe geamuri este un lucru cu care te-ai obișnuit, iar praful își face apariția pe suprafețe imediat cum ai încheiat curățenia, un dezumidificator cu funcție independentă de purificare este salvatorul locuinței tale.


Dezumidificatorul si Purificatorul AlecoAir D25 TRADITIO este un echipament inteligent care te ajută să elimini umiditatea în exces și poluanții din aer grație funcției de purificare avansată. Fiecare spațiu interior are nevoi diferite în ceea ce privește aerul. Fie este prea umed, prea uscat, prea puțin ventilat, prea încărcat de poluanți. Pentru situații diferite, trebuie sa alegi soluții diferite.


M – Monitorizează calitatea aerului

Pentru a vedea exact calitatea aerulului pe care îl respiri, monitatorizarea acestuia este foarte importanta. Monitorizarea calității aerului te poate ajuta să iei la timp măsuri adecvate pentru a reduce expunerea la poluare sau la o umiditate prea mica ori prea mare și a te asigura că respiri un aer curat. Ajutorul principal sunt purificatoarele de aer, dotate cu senzori de monitorizare al aerului și funcții adiționale potrivite în combaterea poluanților.


Purificatorul aer AlecoAir P80 TRADITIO dotat cu un multisenzor performant deține funcții de purificare avansate și un set de filtre HEPA H13 consistent de 5 cm, capabil să filtrează 99.97% dintre materiile poluante. Ionizarea dublă și lampa UV-c completează perfect toate necesitățile pentru un aer purificat.


A – Adoptă măsuri de prevenție

Prevenția este întotdeauna cel mai bun remediu, așa că adoptă măsuri de prevenție pentru a respira un aer curat. Rămâi informat despre posibililele modificări ale aerului din casa ta și aplică măsurile necesare.


Termohigrometrul SMART AlecoAir HA-03 MEDIO cu alertă prin aplicație te ajută să monitorizezi umiditatea și temperatura din locuința ta chiar și de la distanță, prin intermediul aplicației AlecoAir.


R – Respiră așa cum mănânci – cu grijă penru bunăstarea corpului tau

Pentru a beneficia de un aer curat și împrostătat tot timpul, igiena și aerisirea periodică sunt 2 elemente foarte importante. Totodată, starea de spirit este un pas cheie după ce ai atins toate obiectivele atât pentru tine cât și pentru aerul pe care îl respiri. Aromaterapia, de exemplu, te ajută să îmbini utilul cu plăcutul, uleiurile esențiale difuzate aduc beneficii atât aerului tău cât și membrilor familiei.


Difuzorul de Arome AlecoAir A40 Blend din ceramica atrage toate privirile și se încadrează perfect în orice spațiu. Simte mirosul perfect al naturii și bucură-te de proprietățile uleiurilor esențiale


T – Testează cele mai noi tehnologii pentru un aer de calitate

Poate că nu ai mai folosit până acum un dezumidificator sau nu ai urmărit cum evoluează nivelul de CO2 din camera unde lucrezi. Sunt tehnologii noi care apar mereu și pe care merită să le testezi. Mai ales cand vine vorba de sanatatea ta și a familie tale. Informează-te, alege, testează produse noi.


O buna ocazie pentru tine este Bucharest Tech Week unde poți găsi, te poți informa și poți testa produse noi, SMART, pentru îmbunătățirea calității aerului.


AlecoAir, companie cu o experiență de peste 17 ani în domeniul aparatelor pentru controlul calității aerului, propune o gamă completă de aparate pentru a curăța în mod eficient aerul dintr-o locuință, birou sau spațiu industrial, pentru a elimina umeazeala extrem de dăunătoare sau pentru a aduce umiditatea la un nivel optim, în modul SMART.

16 views
bottom of page