top of page

Abonamentele Concierge Medical, un beneficiu real pentru companii și angajații lor



Atunci când vine vorba de sănătatea angajaților, companiile caută mai ales să le ofere acestora un beneficiu medical de calitate, care se traduce prin accesibilitate, promptitudine, grijă, empatie și eficiența dovedită a serviciilor și a actului medical, toate centrate pe nevoile și așteptările acestora.


Abonamentele corporate Concierge Medical cuprind servicii atent analizate și personalizate pe aceste nevoi, care presupun: găsirea celor mai bune soluții medicale (programări în maximum 3 zile în rețeaua proprie, privată sau de stat), acces facil și necondiționat la diverse consultații și investigații medicale oferite de furnizori de servicii medicale de elită și mai ales acces necondiționat la un medic dedicat, Concierge Doctor, care îi îndrumă și este alături de abonați pe tot parcursul traseului medical.


Inovație și adresabilitate prin abonamente medicale centrate pe pacient


Concierge Medical, divizia de abonamente din Enayati Medical City, reprezintă un serviciu inovativ de îngrijire medicală, ce pune accent pe rezolvarea eficientă a problemelor de sănătate și care se axează pe o relație apropriată între medic și pacient.


Câteva motive pentru care Abonamentul Concierge Medical este cea mai bună opțiune pentru compania și angajații tăi


1. Îngrijire medicală personalizată prin medicul Concierge Doctor, care are grijă ca drumul pacientului către diagnostic și tratament să fie cât mai scurt cu putință, ajutându-l cu îndrumare și programări la medici specialiști, medici primari, profesori, conferențiari, inclusiv medici cu experiență din străinătate, respectiv clinici din străinătate. Acest medic este la dispoziția pacientului pentru a discuta orice problemă potențială sau existentă de sănătate (oferă sfaturi privind stilul de viață, modalități de a preveni diverse afecțiuni, investigații de tip screening etc.).


2. Acces la o rețea medicală deschisă, în care pacientul nu este limitat la serviciile unui singur furnizor de servicii medicale, ci are posibilitatea de a accesa necondiționat servicii medicale private de top – cu prioritate în Enayati Medical City, diverși parteneri medicali din România sau din străinătate, precum și servicii medicale de stat.

  1. Acoperă aproximativ 95% dintre serviciile de policlinică: acces la orice consultație indiferent de specialitate, un număr foarte mare de teste laborator, inclusiv investigații de tip RMN, CT, precum și acces la diverse proceduri de recuperare medicală.

  2. Timp de așteptare mai mic: oferim soluții în tot sistemul sanitar – datorită expertizei medicale și rețelei de parteneri timpul de așteptare pentru o programare medicală sau consultație se realizează în maximum 3 zile lucrătoare.

  3. Examinări medicale preventive: credem în prevenție, de aceea abonamentele Concierge Medical includ examinări preventive periodice, care pot ajuta la detectarea problemelor de sănătate aflate în stadii incipiente.

  4. Acces la tehnologii și tratamente medicale avansate: Enayati Medical City este Orașul Medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale pentru a oferi cele mai bune soluții abonaților atat prin medici de top, cât și prin tehnologii și tratamente moderne.

  5. Servicii de tip Second Opinion (a doua opinie medicală) incluse: aceste servicii medicale pot fi utile în a ajuta abonatii să ia decizii informate și fundamentate în ceea ce privește parcursul și îngrijirea sa medicală. O evaluare medicală suplimentară efectuată de un alt medic sau de o echipă medicală poate oferi o altă perspectivă asupra diagnosticului, tratamentului sau prognosticului unei boli.

  6. Acces prin consultații incluse la Visiting Professors: abonații au acces la unii dintre cei mai recunoscuți medici din străinătate care, la invitația policlinicii din Enayati Medical City, vin special în România pentru a oferi consultații specializate de oncologie, ortopedie, urologie, chiropractică și neurochirurgie.

  7. Servicii de recuperare medicală în Baza de recuperare Ioana Elisei din Enayati Medical City: abonații au acces la o serie de proceduri terapeutice care vizează inclusiv, dar nu se limitează la ameliorarea simptomelor patologiei musculo-scheletice și îmbunătățirea funcției kinetice globale a corpului și a coloanei vertebrale.

  8. Servicii de consiliere psihologică: abonații pot apela la ajutorul unui psiholog experimentat pentru a fi îndrumat și pentru a clarifica problemele cu care se confruntă.

  9. Confort și satisfacție: abonamentul Concierge Medical oferă abonaților un nivel mai ridicat de confort și satisfacție, datorită accesului la servicii medicale de elită, personalizate, necondiționate și la un nivel superior de atenție și grijă față de pacient.


Vrei o ofertă personalizată? Contactează-ne: 021.9362 | www.enayatimedicalcity.ro


*Despre Enayati Medical City


Enayati Medical City este un Oraș Medical cu suflet, primul ecosistem medical din România, bazat pe inovație, empatie și parteneri medicali de elită. Un complex ce ridică standardele actuale prin integrarea armonioasă a două spitale, unul operat de Grupul Memorial Healthcare și Enayati Hospital, împreună cu un centru rezidențial premium pentru seniori, Enayati Home, și o policlinică cu peste 60 de cabinete. Enayati Medical City se bazează pe parteneri medicali de elită pentru a oferi servicii medicale de top. Situat în nordul Bucureștiului pe strada Gh. Ionescu Sisești nr. 8A, orașul medical este fondat de Dr. Wargha Enayati – fondatorul primei rețele medicale private din România și al abonamentelor medicale.


20 views
bottom of page