top of page

Undelucram.ro la HR Masters Summit 2024: 5 instrumente care transformă Resursele Umane în arhitecții locului de muncă AI viitorului

HR Masters Summit 2024 ne confirmă că, odată cu progresul tehnologic și cu evoluția accelerată a peisajului de muncă la nivel global, rolul departamentului de Resurse Umane în activitatea organizațiilor a devenit cu adevărat crucial.


Provocările actuale pentru companii, cum ar fi riscurile inteligenței artificiale, digitalizarea locurilor de muncă, nevoia rapidă de învățare sau nevoia companiilor de a lua deciziile bazate pe date, solicită soluții realiste din partea liderilor din Resurse Umane.


Anul acesta HR Masters Summit ne invită să ne aliniem trendurilor pieței și să devenim arhitecți ai locului de muncă de mâine. În calitate de partener principal al evenimentului, Undelucram.ro susține demersul prin cele 5 soluții tech special gândite pentru nevoile departamentelor de HR pe care le-au perfecționat și supus inovărilor de la an la an. Despre povestea Undelucram.ro și despre soluțiile lor de viitor vrem să-ți povestim pe larg în acest articol. But first things first:


Povestea Undelucram.ro în cifre


Pentru a înțelege povestea Undelucram.ro este necesar să știi că platforma funcționează ca o punte esențială între Candidați și Angajatori. Aici, ambele părți pot obține și împărtăși informații valoroase, având un scop final comun: identificarea companiei potrivite pentru candidați și a candidatului ideal pentru angajatori. În comunitatea Undelucram.ro se regăsesc +1.1M de useri înregistrați care au la dispoziție peste 500K recenzii și peste 5.000 de angajatori implicați în comunitate. Astfel, Undelucram.ro devine terenul comun de discuție, contribuind la o mai bună înțelegere și aliniere a nevoilor și oportunităților de pe piața muncii.


O simplă idee ce a pornit ca un site de recenzii despre angajatori s-a transformat continuu de-a lungul ultimilor 13 ani, devenind în prezent cea mai mare comunitate de angajați din România și parte din ecosistemul de platforme prezențe  în 14 țări de pe 3 continente.


Fiind o resursă esențială pentru transparentizarea pieței forței de muncă, Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online de angajați din România ce are rolul de facilitator al schimbului de informații între angajați și angajatori.


Platforma susține candidații prin informații legate de mediul de lucru din companii și, simultan, angajatorii să înțeleagă mai bine așteptările angajaților, oferindu-le posibilitatea de a-și gestiona reputația online.


Plecând de la ideea că procesul de angajare trebuie să înceapă cu mult înainte de momentul interviului, Undelucram.ro pune la dispoziția experților din HR o serie de soluții care susțin strategia de Resurse Umane pe tot parcursul ciclului de viață al unui angajat, de la atragerea candidatului, la recrutare, la dezvoltare, la măsurarea datelor până la recompensare.


Soluțiile Undelucram.ro pentru arhitecții locului de muncă de mâine


Bazate pe evaluări reale ale angajaților din piață și pe analiza datelor, soluțiile Undelucram.ro folosesc algoritmi de machine learning și se adresează companiilor care doresc să își construiască un brand solid de angajator în mediul online prin decizii de HR bazate pe date. Iată-le:


Employer Branding


Soluția Employer Branding de la Undelucram.ro este gândită pentru a oferi companiilor posibilitatea de a-și promova imaginea de angajator în fața audienței de candidați care citesc constant evaluări pe platformă.


Employer Branding = o soluție, două module, nenumărate nevoi de HR acoperite.


„Profil Premium” oferă companiilor opțiunea de a-și afișa valorile brandului și cultura organizațională prin personalizarea profilului de angajator de pe platformă. Modulul Analytics este un tool compex ce facilitează experților din HR șansa de a lua decizii strategice bazate pe date. Administratorul profilului poate, spre exemplu, vizualiza evoluția brandului de angajator al companiei pe care o reprezintă, prin comparație cu până la 6 competitori la alegere.


Employer Branding în cifre:


➡️ 20% reducere a timpului de recrutare;

➡️ 50% creștere a participării la interviu;

➡️ 50% reducere a costului per angajare.


Jobbing


Acest tool Undelucram.ro este bazat pe algoritmi de machine learning cu ajutorul cărora sugerează candidații potriviți companiilor care postează anunțuri de joburi pe platformă.


Pe lângă eficiența algoritmului de Job Matching, companiile care accesează Jobbing au și un extra-beneficiu: joburile postate pe Undelucram.ro vor fi automat listate și pe platforma LinkedIn.


Jobbing în cifre:


➡️ +450K de CV-uri ale candidaților și angajaților de pe Undelucram.ro;

➡️ +200 de angajatori ce au deja încredere în soluțiile Undelucram.ro;

➡️ 7x mai multă vizibilitate pentru anunturile de recrutare.Advertising


Soluția Advertising oferă companiilor posibilitatea de a-și promova brandul de angajator în cele mai vizitate secțiuni ale comunității Undelucram.ro. De la video și banner pe homepage-ul platformei, până la interviul dedicat în Comunitatea Cumlucram și promovat în paginile de social media, toate contribuie semnificativ la awareness-ul organizațiilor ce colaborează cu Undelucram.ro.


Advertising în cifre:


➡️ +750K Reach pentru video-ul din Homepage;

➡️ +2M Impresii pe Banner;

➡️ Până la 150% creștere a vizitatorilor ce au accesat soluția Advertising.


LinkedIn Learning


Undelucram.ro și LinkedIn și-au unit forțele pentru a extinde oportunitățile de dezvoltare

din cadrul organizațiilor din România. Acest tool oferă companiilor acces la biblioteca LinkedIn Learning. Parteneriatul dintre Undelucram.ro și LinkedIn reprezintă o abordare strategică în dezvoltarea resurselor umane, oferind companiilor din România acces la soluții de învățare de ultimă generație, concepute pentru a stimula succesul în peisajul în continuă evoluție al muncii.


LinkedIn Learning în date:


➡️ +23K de cursuri predate de experți;

➡️ Integrări LXP și LMS pentru o experiență fluidă pentru administratori și pentru angajați;

➡️ Recomandări adaptate obiectivelor și pozițiilor ocupate de angajați.


Salary Report


Utilizatorii Undelucram.ro își comunică transparent și deschis salariile în cadrul platformei, iar specialiștii din HR pot afla mai multe detalii despre salarii și cu ajutorul serviciului Salary Report.


Acesta este un material prin care specialiștii în HR pot avea acces la informațiile despre salariile din piață pentru joburi specifice. Cu ajutorul salariilor colectate de la utilizatorii Undelucram.ro din ultimele maximum 12 luni și a algoritmului de Artificial Intelligence sunt extrași metrici actualizați și preciși precum media de salarii, mediană salarii, quartile și alți metrici.

 

Salary Report în cifre:


➡️ +400k contribuții despre salarii;

➡️ +500k de angajați deja remunerați corect cu ajutorul Salary Report;

➡️ 12 industrii acoperite.


Echipa Undelucram.ro, prezentă și anul acesta la HR Masters Summit


Angajații din comunitate și experții în Resurse Umane care au întrebări pentru echipa Undelucram.ro pot discuta cu aceștia față în față în cadrul evenimentului HR Masters Summit, parte din Bucharest Tech Week, ce va avea loc pe 12 iunie la NORD Events Center by Globalworth. Dă-ți și tu întâlnire cu viitorul!

9 views

Comments


bottom of page