top of page

Tucano Coffee: ce au în comun cafeaua și tehnologiile

Cafeaua este o oportunitate excelentă de a cunoaște persoane noi și de a lega prietenii.


Astfel ne-am împrietenit cu cei de la Tucano Coffee.


Tucano Coffee fiind unul dintre partenerii Bucharest Tech Week ne-am propus să aflăm ce au în comun cafeaua și tehnologiile.

Înainte să ajungă în ceașca consumatorilor cafeaua trece prin mai multe procese tehnologice.


La Tucano Coffee boabele verzi de cafea se aleg riguros de pe cele mai bune plantații. Se folosesc doar boabe Fairtrade, 100% Specialty Arabica.


Acestea sunt prăjite în propriul Roasting Factory pentru a oferi consumatorilor cafea proaspăt prăjită. Boabele sunt prăjite cu delicatețe la un prăjitor performant - Probatone 12, Gustul unic și aroma cafelei depind nu doar de calitatea și originea boabelor de cafea dar și de gradul de prăjire. Secretul prăjirii perfecte constă în găsirea unui echilibru între temperatura și timpul de prăjire a boabelor.


Măcinarea cafelei se face cu râșnițe profesionale & inovaționale.


Băuturile de cafea sunt realizate la espressor-ul numărul 1 în lume - La Marzocco, considerat Ferrari în materie de mașini de cafea.

Ambalajul în care se comercializează cafeaua boabe dar și cea măcinată de la Tucano Coffee este ecologic, din material 100% reciclabil, aparține celor de la la Dutch Coffee Pack. Mai bine de 2 ani brandul a cucerit retail-ul și pentru a face față volumelor de producție au făcut investiții masive în linia de producție.


Tucano Coffee este un concept internaţional, lansat pe piaţa cafenelelor în 2011.


Brandul numără 42 locaţii, deschise în 7 țări și reunește milioane de oameni îndrăgostiți de gustul cafelei de specialitate. Găsiți coffee shop-urile Tucano în Republica Moldova, România, Germania, UAE, Arabia Saudită, Kazahstan, Kyrgyzstan.


Cele mai multe locații Tucano Coffee sunt deschise în România.


Majoritatea funcționează în sistem de franciză.


În fiecare an crește numărul doritorilor de a deschide o franciză Tucano Coffee și odată cu ei și numărul coffee shop-urilor care răspândesc Love.Peace.Coffee. în tot mai multe țări.


Oricine, din orice colț al lumii, poate deveni partener Tucano Coffee.

Detalii în acest context puteți găsi pe paginile dedicate ale brandului:53 views

Comments


bottom of page