top of page

Transformare digitală cu ajutorul soluțiilor low code

Updated: Jun 24, 2022


Noile tehnologii transformă societatea în ansamblul ei și atrag bunăstarea contribuind la echitatea socială și economică prin creșterea accesului la servicii publice de calitate, locuri de muncă și finanțare. Totuși, de foarte multe ori, discuțiile despre digitalizare sunt abstracte și se referă la un orizont încă îndepărtat. Foarte rar se discută în mod concret despre cum. Care sunt soluțiile concrete? Cum integrăm noile tehnologii în mediul de business? Cum digitalizăm instituțiile publice? Dynamic DOX este răspunsul Essensys la această întrebare. Dynamic DOX este o soluție imediată care permite digitalizarea proceselor interne din orice organizație, indiferent de industrie.
Dynamic DOX împreună cu portalul online facilitează tranziția digitală în domeniul serviciilor publice și eficientizează administrația prin transformarea modului de lucru. Operațiunile complexe sunt automatizate și preluate de platformă, oferind mai multă sistematizare și ascunzând de utilizatori detaliile tehnice. Este redus dramatic timpul alocat proceselor și sarcinilor organizaționale, cum ar fi inițierea și aprobarea cererilor, informări privind starea lor, raportarea, auditul sau accesarea diferitelor informații stocate. Acest lucru îmbunătățește considerabil productivitatea și aduce cu sine importante economii de timp și de bani.


Low code. Fără programare

Dynamic DOX este o platformă low code, ceea ce înseamnă că utilizatorii o pot configura foarte flexibil în funcție de nevoile lor, fără cunoștințe tehnice. Pot fi create sau modificate rapid fluxuri de lucru sau formulare de la cele mai simple până la cele mai complexe, fără programare și fără a apela la suport tehnic extern, totul cu numai câteva clicuri. Funcționalitățile puternice pentru vizualizare și configurare asigură un set de instrumente de lucru intuitive, tehnici drag & drop, elemente predefinite, șabloane de documente tip Word, care oferă autonomie completă utilizatorului. Toate aceste caracteristici fac platforma Dynamic DOX foarte ușor de învățat și de utilizat și elimină impedimentul competențelor digitale sau al curbei de învățare prea înalte. Utilizatorii se familiarizează rapid cu platforma și aceasta începe să își manifeste avantajele într-un timp foarte scurt.

Cloud sau on-premise

Dynamic DOX nu necesită instalare sau echipamente tehnice cu cerințe speciale. Soluția permite atât implementarea în cloud, cât și on-premise. Varianta cloud se traduce într-o serie de avantaje adiționale în materie de securitate a datelor și mobilitate, platforma putând fi accesată de pe orice dispozitiv și ajută la o reducere semnificativă a costurilor de hardware și software. Platforma se accesează dintr-un browser web standard și vine împreună cu o aplicație de mobil care permite rezolvarea rapidă a unor sarcini punctuale. Pentru scenariile complexe în care o astfel de cerință este importantă, platforma permite de asemenea și instalarea on premise.

Dynamic DOX este un produs românesc dezvoltat de Essensys Software. Essensys este un furnizor premium de soluții software și servicii end-to-end cu o experiență de peste 17 ani, atât pe piața internă, cât și la nivel internațional. Pe lângă web, cloud și mobile, portofoliul companiei include și servicii GIS. O îmbinare strategică de competențe tehnice care ne oferă o poziție privilegiată în piață, fiind printre puținii furnizori de software care pot oferi soluții integrate ce cuprind aplicații mobile, cloud și GIS.

Vă așteptăm la Bucharest Tech Week, pe 15 și 16 iunie, în cadrul Future Retail Summit și HR Master Summit pentru a vedea un demo live al platformei.

33 views

Comentarios


bottom of page