top of page

evoMAG participă la Bucharest Tech Week cu o gamă impresionantă de trotinete electrice!

Updated: May 21, 2023

În perioada 26 – 28 Mai, Bucharest Tech Week adună companii și entuziaști ai tehnologiei din întreaga țară pentru a explora și promova inovația și progresul în domeniul tehnologic.


evomag.ro este unul dintre participanții la acest eveniment, iar la Bucharest Tech Week va aduce peste 20 de modele de trotinete electrice pentru testare, inclusiv branduri de top precum ZERO, XIAOMI, KUGOO, SPEEDXMAN și ETWOW.

Cu o creștere constantă a popularității trotinetelor electrice în România, evoMAG aduce o colecție impresionantă de trotinete pentru toți cei pasionați de mobilitatea electrică. Participanții la Bucharest Tech Week vor avea ocazia să testeze cele mai recente modele și să experimenteze plăcerea de a călători cu o trotinetă electrică modernă și eficientă.


De la trotinetele pliabile și ușor de transportat până la cele cu performanțe deosebite, evoMAG acoperă toate preferințele și necesitățile clienților săi.

Prin prezența lor la Bucharest Tech Week, evoMAG își propune să educe și să informeze participanții despre beneficiile utilizării trotinetelor electrice în viața de zi cu zi. Astfel, fiecare vizitator va avea ocazia să afle mai multe despre economia de timp și bani pe care o oferă trotinetele electrice, precum și despre impactul pozitiv asupra mediului înconjurător prin reducerea emisiilor de carbon.

Indiferent dacă ești interesat de soluții de mobilitate sustenabilă, de distracție sau de simpla explorare a inovațiilor tehnologice, participarea la standul Evomag la Bucharest Tech Week este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi. Fie că ești un începător curios sau un pasionat avansat al trotinetelor electrice.

12 views

Comments


bottom of page