top of page

E-TWOW Romania – Soluții sustenabile de energie și transportE-TWOW este un brand românesc recunoscut la nivel global ca lider în domeniul trotinetelor electrice ultraportabile. Pe piața din Romania E-TWOW și-a extins gama de produse dincolo de trotinetele electrice, oferind mai multe alternative accesibile pentru transportul electric dar și sisteme fotovoltaice pentru utilizare rezidențiala, industrială sau minicipală. Sub conducerea unei echipe tinere de manageri formată din Andreea și Ovidiu Pașoi Sirbu, și având în spate o echipă cu o vastă experiență în domeniul energiei sustenabilă, E-TWOW România se transformă treptat într-un hub de dezvoltare al proiectelor eco-friendly.


“După succesul înregistrat de trotinetele electrice, ne-am propus să promovăm o gamă mai largă de produse care oferă alternative ecologice de transport pentru nevoile fiecărei persoane. Astfel a apărut gama Gentle Electric care include biciclete și scutere electrice dar și trotinete electrice pentru copii. Mai mult decât atât, oferim și stații de încărcare mașini electrice, pentru persoanele care nu pot încă să renunțe la mașină. Cel mai recent proiect este cel al sistemelor fotovoltaice, proiect ce se dezvoltă foarte rapid. Ne bucurăm să vedem că românii sunt din ce în ce mai interesați de un stil de viață prietenos cu mediul” – Andreea Pașoi-Sîrbu – manager E-TWOW România.


Care este cel mai potrivit vehicul pentru mediul urban?


Trotinetele electrice sunt de departe cele mai flexibile mijloace de transport, întrucât se pliază pe nevoile mai multor tipuri de oameni. Sunt ușor de condus, complet pliabile și au o greutate redusă ceea ce le face ușor de depozitat. Există însă și persone care nu se identifică cu acest mijloc de transport. Pentru cei care preferă vehicule mai robuste, bicicletele și scuterele electrice sunt opțiuni mai adecvate. Alegerea celui mai bun vehicul depinde de nevoile fiecărui individ. Un lucru e sigur: indiferent ce vehicul electric pe 2 roți alegeți, veți economisi garantat timp în trafic și veți face economii considerabile.


Celor care au mașini electrice, E-TWOW le propune stații de încărcare proprii care să ajute utilizatorii să fie independenți de stațiile publice care sunt adesea ocupate, sau care ridică considerabil costurile de încărcare. Dacă doriți să insuflați grija pentru mediu generațiilor viitoare, la E-TWOW găsiți și trotinete electrice pentru copii. Acestea au scop pur recreațional dar obișnuiesc copiii cu vehiculele electrice pe 2 roți. Astfel poate reușim să creștem o nouă generație, a carei prioritate să nu fie mașinile scumpe ci grija pentru mediu.


De ce să investim în panouri fotovoltaice?


Principalul motiv pentru care cineva alege șă își instaleze un sistem fotovoltaic este reducerea cheltuielilor pentru utilități. Costurile energiilor convenționale sunt din ce în ce mai ridicate. Creșterile se datorează atât contextului politic actual dar și faptului că aceste surse de energie nu sunt sustenabile pe termen lung. Energia solară în schimb este regenerabilă și gratuită iar costurile investiției inițiale se amortizează în doar câțiva ani. Mai mult decât atât, există programe de fonduri nerambursabile care acoperă integral sau parțial această investiție. E-TWOW colaborează cu furnizori de renume și dispune de personal calificat pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. Mai mult decât atât, oferă și consultanță pentru obținerea de fonduri și depunerea dosarului de prosumator.


Viitorul este electric!


Trendurile vin si pleacă iar un business de succes se masoară după capacitatea sa de a se adapta la trenduri si la nevoile pieței. E-TWOW a fost un brand pionier in domeniul vehiculelor electrice pe 2 roți anticipând o industrie ce părea initial doar un trend efemer. Dezvoltarea brandului in România s-a realizat într-o manieră unitară cu focus pe nevoile pieței dar și pe grija pentru mediu. Astfel E-TWOW a dovedit că alegerile prietenoase cu mediul nu trebuie să fie o povară, ci pot fi prietenoase și cu bugetele și timpul oamenilor.

70 views

コメント


bottom of page